пятница, 10 сентября 2010 г.

Enerģētiskais darbs.


                                         










Enerģētiskāis darbs Ainažī 2010. gādā 10 oktobrā.

Paldies visiem, kuri uzticējās manam aicinājumam dzīvot dzīvi apzināti un ar baudu. Paldies, ka noticējāt man un braucāt līdzi uz Kolkas ragu. Tātad arī jūsu sirdīs skanēja šis aicinājums. Paldies visiem, visiem, kurš mani atbalstīja un pagodināja kopējo rituālu ar savu klātbūtni.
 Liela pateicība skolai Soveršenstva”Pervoistok”(www.pervoistok.narod.ru),   
organizācijai”Gaisma” Mārim Drešmanim(www.Gaisma.org), brīnišķīgajam mūzikas un dejas enerģijām no Izabellas Reut un Svetlanas Musajevas(www.mandalaclub.lv).
Paldies vēl daudziem cilvēkiem, kas stājās kopējā enerģiju apvienošanas un jaunas pasaules radīšanas aplī.Atsevišķi paldies Irēnei Ozerei un Elitai Volkolakovai, manām zelta palīdzēm brauciena organizēšanā, Ģirtam Ivanam un viņa brīnumainajai mazulītei.
Paldies Jeļenai Marten ar Zviedrijas atbalstītājiem un Indrekam no Igaunijas puses, un vēl arī daudzām grupām, kuras izpildīja rituālus sinhroni ar mums. Šeit var apskatīties atsauksmes       
Paldies,Ģirt, par mūziku un noformējumu!
Paldies,Māri,par foto un atsauksmju ievietošanu!
Paldies arī tiem, kurus vēl satikšu!
Kolkā mēs radījām brīnumu un bijām liecinieki Visuma atbildei mums. Enerģētiskā strūklaka Kolkā strādā daudzos plānos, dažādos apziņas līmeņos. Katrs to sajūt savādāk. Daudzus šī aktivizētā enerģija pasauks ceļā. Daudzi gribēs braukāt pa Latviju, interesēties par vēsturi un kultūru, gribēs apvienoties ar  dabas enerģijām un sajūsmināties par Visuma uzbūvi. Cilvēki atcerēsies “šūnu”līmenī sadarbības rituālus ar planētu Zeme un Galaktiku. Bet mums zem kājām ir Latvijas zeme un tāpēc Zeme un Galaktika priekš mums sākas šeit, šeit ir mūsu zemējuma punkts, mūsu kontaktvieta mijiedarbībā ar Planētu. Domās varam būt jebkur, bet, kad domas, emocijas un fiziskais ķermenis savienojās sirdī vienā vietā, bet blakus ir domubiedri, tad notiek lielas un varenas izmaiņas.
Tāpēc izmainīsim pasauli ar Mīlestību! Es atkal uzicinu visas mīlošās sirdis braucienā! Ir izvēlēts datums 10.10.10. Ir jāaktivizē nākošais punkts uz planētas Zemes ķermeņa-Ainaži. Es nebiju bijusi Ainažos. Kad saņēmu uzdevumu no Gara, redzēju visas vietas vienlaicīgi. Tās atšķīras. Tuvojoties Ainažu braucienam, ar iekšējo redzi ieraudzīju Ainažus. Vieta bija zaļa, sulīga un spilgta, centrā redzēju apaļu baltu akmeni un viņš izstaroja gaismu. No akmeņa veidojās dīvaini stari. Ja Kolka bija zemesrags un viss bija skaidrs, tad šeit bija nesaprotams attēls. Paņēmām karti un kopā ar vīru devāmies ceļā. Mēs atradām šo balto akmeni un dīvainos starus. Mani izbrīnija uzraksts uz akmens:
                   “Saules tilts”
                   “Ainaži, Roņu sala, Kolka”
Vieta enerģētiskamdarbam jau gatava brīnišķīgā zaļā pļavā, tieši jūras līča krastā. Atliek to aktivizēt mūsdienu Vienotības enerģijām.
Ainažos izveidosies otra enerģētiskā strūklaka un abu strūklaku enerģijas apvienosies. Galvenais enerģētiskais darbs būs tāds pats, kā Kolkā. Bet, tā kā piedalās dažādas “skolas” var strādāt ar dažādām metodēm, galvenais sinhroni un ar mīlestību.

                           Enerģētiskā darba apraksts.

1.ENERĢIJU LĪDZSVAROŠANA. Tā kā sanākuši cilvēki ar dažādiem priekšstatiem un pieredzēm, tad jālīdzsvaro enerģijas, lai varētu darbu sākt sinhroni. Visi sadodās rokās aplī-enerģijas līdzsvarojas.
2.ATBRĪVOŠANĀS UN PIEDOŠANA.IZVĒLES BRĪVĪBA.  
3.PATEICĪBA UN SVEICIENS.ENERĢIJU APVIENOŠANA.SIRDS ATVĒRTĪBA.
 Pēc tam, kad esat izlēmis, pateicība un sveiciens viens otram. Sadodamies rokās, apvienojot enerģijas vispārējai lietai, brīvprātīgi un apzinoties, ar atvērtu sirdi. Dažas sinhronas ieelpas un izelpas sirds centrā.
4.PATEICĪBAS SEŅČIEM UN PĒCTEČIEM.LAIKA TECĒJUMS,DZIMTAS PĀRMANTOJAMĪBA.MĪLESTĪBAS ENERĢIJAS. Reāla paklanīšanās Zemei. Atzinība visiem, kuri dzīvojuši pirms mums un dzīvos pēc mums Enerģijas pēctecības sajūta. Jaunais izaug no vecā. Cilvēces dzimta nepārtrūks uz Zemes. Enerģijas paplašinās, mainās un dzīvo mīlestības vibrācijās.
5.SADARBĪBA AR STIHIJĀM UN DEBESSPUSĒM. Cieņa Dzīves virzītājspēkiem. 5 stihijas un 5 debesspuses. Sajūtiet viņu darbību un šo stihiju spēku sevī. Rituāls ar ūdeni un uguni.
6.VĒRŠANĀS PIE MĀTES ZEMES UN VARENĀ GARA. Reāla vēršanās ar vārdiem, domām pie Zemes un Gara(Dieva, Absolūta..kā kuram), lai zeme noturētos savās robēžās, lai ūdens noturētos savās robežās, lai uguns noturētos savās robežās, lai vējš noturētos savās robežās. Lai Latvija uzplaukst, pārtransformē enerģijas uz žēlsirdību, līdzcietību, gudrību, mīlestību.
7.RITUĀLS AR KRISTĀLIEM. Kristalu uzlādēšana.
8.KRISTALU NOVIETOŠANA(ūdenī un zemē).
9.PIEŅEMT GARA SVĒTĪBU UN MĪLESTĪBU. Atkal visi aplī, sadevušies rokās, elpošanas sinhronizācija. Klausāmies sirdī, sajūtam zemi un debesis. Katrs, atslābinājies, atļauj sev pieņemt to, ko Visums viņam sagatavojis.

Tā kā diena ir īsa, centīsimies darīt ātri. Atpakaļceļā iebrauksim senā alā un noenkurēsim rituāla enerģijas tajā. Tuvāk Rīgai, Krimuldā, mēs apmeklēsim vēl vienu alu un būs arī rituāls Labirintā. Labirintā sinhronizēsim enerģijas ar ēģipti un noenkurosim tās Latvijā.
Zeme dzīvo Vienotības enerģijās. Vienotības enerģijas vēl ir nevienmērīgi sadalītas uz planētas teritorijas. Cilvēki daudz pārvietojas pa pasauli, atved dažādu enerģiju “šļakatas”.Šīs enerģijas sajaucās kopā ar vietējām enerģijām nenoenkurotas un ar laiku aizvējo. Tāpēc Labirintā mēs novadīsim spēcīgu aktivizāciju-tilts Ēģipte-Latvija. Šajā laikā Ēģiptē sinhroni ar mums strādās Biruta Komolova ar savu grupu. Šeit ir fragmenti no programmas “Kristāliskā Ēģipte gaida”.Biruta Komolova:
Ekspedīcijas laiks izvēlēts speciāli-tas ir aktīvs periods, kad uz Zemi cilvēcei tiek nodoti jauni kristālisko enerģiju līmeņi. Tas ir laiks, kad mēs saņemam pārticības rezonanses visās dzīves sfērās. Aizkars, kurš atdala mūsu fizisko aspektu no smalkajiem visumiem, ļoti strauji kūst.
Iniciācijas Gizas plato 10.10.10. un sakrālajās vietās dod jaunas personīgo aktivizāciju iespējas. Izziņas kanālu atvēršana augstākām mācībām. Šie kanāli mums tiek doti, lai mēs izplatītu un nodotu šīs zināšanas tālāk.”
Viss notiek “plūsmā” un tas ir brīnišķīgi!
Datuma izvēle 10.10.10. ir speciāla. Maģisks skaitlis. Laika posms Ainažiem tika dots no 23.sept.-20.okt., izvēlējāmies šo. Uz planētas šajā datumā tiks rīkoti dažādi enerģētiskie rituāli un ne tikai ezotēriski. Un šis vilnis “ticība brīnumam” daudzkārtīgi pastiprinās visus enerģētiskos rituālus. Milzīgs spēka vilnis sinhronizēs planētu.
Mēs sagaidam Brīnumus!
                    Ar Mīlestību un Gaismu Tatjana Fomiceva.
   
tfomiceva@gmail.com  29170122                     Tulkojusi Irēne Ozere    28471285


                           Brauciens uz Ainažiem

Izbraucam no Rīgas 8.30. Pulcējamies pie stacijas, kur kādreiz bija pasts. Tās pašas dienas vakarā esam atpakaļ.
Brauciens maksā Ls.10. Autobusā ir 50 vietas.Irēne t.28471285

                                        Kas jāņem līdzi
1.Mazu pudelīti ar savas mājas krāna ūdeni. Pudelei uzrakstīt savu vārdu.
2.Ēdamo, dzeramo.
3.Silts apģērbs.
4.Savus sakrālos priekšmetus-kristālus.
5.Labu garastāvokli.
Ja negribat piedalīties rituālā, tad tas būs brauciens optimistisku un pozitīvu cilvēku kompānijā. 



Atbraucot uz Ainažiem izkāpjam no autobusa un izvingrojamies enerģētiski un fiziski.

Enerģētiskais darbs.

  1. Līdzsvarojam enerģijas. Nostājamies aplī, sadodamies rokās. Sinhronizējam elpošanu un koncentrējamies uz sirdi.
  2. Savu programmu mentālā attīrīšana. Pateikties savai iepriekšējai pieredzei un izteikt nodomu piedalīties pasākumā.
  3. Pateicība un sasveicināšanās. Tagad visi apzināti sveic viens otru, kā gaismas darbiniekus. Atkal sadevušies rokās sinhronizējam elpošanu un apvienojam enerģiju.
  4. Pateicība visiem, kas dzīvojuši uz zemes pirms mums un dzīvos pēc mums. Milzīgs paldies no visas sirds. Cilvēka dzimums nepārtrūks uz šīs zemes. Paklanamies zemei.
  5. Cieņa un pateicība virzošajiem Dzīvības spēkiem: Cieņa Uguns, Ūdens, Gaisa un Zemes gariem. Cieņa Debess pusēm, enerģijām kuras atnāk pie mums no Ziemeļiem, Austrumiem, Dienvidiem un Rietumiem. Centrējam punktu mūsu sirdī ar Sauli un Zemi (vertikāle). Piesātinām ar enerģijām ūdeni un iededzinām sveces.
  6. Vēršanās pie Mātes Zemes – Zemes un Varenā gara. Mēs esam kā savienojums Garam ar Zemi un otrādi.
  7. Kristālu uzlādēšana. Centrā ievietojam divus kristālus un sūtām tiem mīlestības enerģiju.
  8. Gara svētības un mīlestības saņemšana. Pāris minūtes stāvam aplī, atbrīvojušies, atļaujot sev sajust savu individualitāti un vienotību ar visām būtnēm un visuma būtību, pieņemam savu jauno līmeni sadarbības enerģijā.
  9. Mēs – savas realitāte veidotāji. Mēs Mīlestībā izsakām nodomu radīt Mieru uz Zemes, kā arī būt GALAKTIKAS CILVĒKAM vienotā Kosmiskā ģimenē.
  10. Kristālu ievietošana. Kristālu paredzētās nolikšanas vietas ir nedaudz tālāk no rituāla vietas. Pie tām mēs piebrauksim ar autobusu.
  11. Rituāla kopīgi klāts galds. Ar pateicību baudām Zemes veltes, dejojam un dziedam.
Visam rituālam atvēlētas apmēram 4 stundas.

Apmēram ap plkst.15:00 sēžamies autobusā un dodamies uz 1.- (Lībiešu upuralas). Šeit mēs piepildām ar Mīlestību Zemi no iekšpuses. Ieejam alā sadaloties mazās grupās, tam veltīsim apmēram 1 stundu. Tad veikli dodamies tālāk, gaišā dienas daļa ir īsa, braucam uz 2.- LABIRINTU ( Kubeseles) ala. Alā veicam rituālu- Ēģiptes enerģiju nostiprināšana. Čūsku gājiens pa labirintu. Meditācija. Savienošanās ar Ēģiptes enerģijām. Pateicamies viens otram kā arī visam visapkārt par Jaunās Enerģijas radīšanu.

Sēžamies autobusā un braucam uz Rīgu.
Ar Mīlestību, Tatjana Fomičeva tālr. 2917022, Irīna Ozere tālr. 28471285

Paldies par sadarbību.
Kopā ar mums sinhroni, tādu pašu darbu uz dolmeniem veiks grupa no Zviedrijas „Ziemeļblāzma”.

       
                                    


Комментариев нет :