суббота, 15 октября 2011 г.

Enerģētiskais darbs




Sagaidām 11.11.11 !

Dārgie Draugi! Mēs būsim Jūrmalā, jūras krastā, plkst. 19.00 pie Dzintara koncerta zāles. Kopā ar visu Planētu!

PIEVIENOJATIES!


  Ņemiet līdzi sveces, zvaniņus, kristālus. Līdzi mums būs lielais gongs! Mēs skanēsim!

  Par šo datumu, dažādos avotos ir tik daudz rakstīts, mēs visi to tik ilgi gaidījām….un lūk esam gatavi satikties.
Patiesībā šī enerģija jau sen ir atnākusi, un mēs viņu jūtam, viņa ir ar mums. Bet šis datums ir, tās klātbūtnes masveida apzināšanās, cilvēku un Planētas sinhrona gatavība to izmantot.

  28.10. mēs, vēstures atmiņā nosūtījām atstrādāto pieredzi, to, kas vairs nav vajadzīga un nav izmantojama. Mēs nometām noteikumu  vecos rāmjus un zvīņas, pārnesām savu dzīves uztveres fokusu uz garīgo sfēru un tagad esam gatavi pārkārtoties uz portālu 11.11.11.

  No pagājušā gada es vēroju kā parādās Ēteriskā Rīga. Man to ir viegli darīt – Rīgas panorāma ir tieši aiz mana loga. Tad lūk, Zemes un mūsu pilsētas jaunā projekcija jau eksistē un ir gatava pārklāties mūsu fiziskajam līmenim, saplūst ar to vienotībā. Sākumā, Ēteriskā Rīga veidojās neveikli, vēlāk ar vien spilgtāk un skaidrāk, attālinoties un pietuvojoties reālajai Rīgai. Un tagad šis tēls ir gatavs, tur esam arī mēs, tur dzīvo mūsu spīdošās kopijas, mūsu labākās domas un jūtas, mīlestība un radošums, tur mēs zinām viens otru un sadarbojamies kopējai realitātei.

  Katrs cilvēks dzīvojot savu fizisko dzīvi, cenšas savu smalko projekciju pievilkt sev klāt, kā balonu auklas galā. Šajā balonā ir visas mūsu zināšanas un pieredze, visi potenciāli un radošās enerģijas visa realizācijai, šis balons mums ir bezgalīgs dieva mīlestības avots. Un tā, visu dzīvi mēs velkam šo aukliņu sev klāt, dažreiz mums izdodas balonu pievilkt tuvāk, aptaustīt un izpētīt, bet dažreiz aukliņa izsprūk no rokām un mēs atkal lēkājam, lai to dabūtu un pievilktu klāt. Bet dažreiz mēs pat varam savienoties ar balonu, ieiet tajā un nonākt gara vienotības harmonijā un svētlaimē. Un lūk, tagad Jūsu gaismas kopija, Jūsu balons var vienmēr būt savienots ar Jums. Kā arī Rīga, ar savu gaismas tēlu. Jauna īstenība izpaužas mūsu fiziskajā realitātē. 

 Un tas ir portāls 11.11.11. URĀ !

  Kādam šī apvienošanās notiks vienā mirklī, kādam izstiepsies vairāku gadu garumā. Taču Gaismas Enerģijas koncentrācija uz Planētas dara to iespējamu katram. Un šo Gaismas koncentrāciju gatavojām mēs visi. Tas ir iemesls svētkiem!

  Ielūkojoties   iespējās kuras atveras, teikšu, ka mainās naudas enerģija. Nauda sāks iegūt garīgumu, tā vairs nevarēs kalpot nelietīgām darbībām, tā zaudēs savas negatīvās funkcijas, pārstās būt par bēdu un nelaimju iemeslu un iegūs radošuma potenciālu. Kopējās planetārās bankas gaismas projekcija eksistē jau vairākus gadus un atrodas Eiropas centrā, daudziem zemes iedzīvotājiem tur ir atvērti konti. Šī banka ir pirmā uz mūsu planētas, viņa rada enerģijas koncentrācijas piesaisti, lai ar laiku šādu banku būtu vairāk. Es arī sadarbojos ar šo banku un man ir nācies tur iegūt uzkrājumus un iegūt šo garīgo galaktisko naudu. Šī ir mūsu tuvākā realitāte, blakus esošā dimensija, un viņa jau ir uz mūsu sliekšņa. Mēs esam garīgas būtnes, spējīgas piešķirt garīgumu matērijai. Mēs valdām pār savām iespējām un mācāmies dzīvot vienkopus ar savu dievišķo potenciālu balonu. Mēs esam daudz vairāk nekā domājam un dzīvojam šeit vienotībā ar Garu.

  Tādēļ jūras krastā mēs noturēsim rituālu ar naudu, mēs viņu apgarosim. Ir pienācis laiks, sakritušas enerģijas. Paņemiet līdzi nedaudz sīknaudu (vai jebkādu) naudas vienību. Viņa pēc rituāla paliks Jūsu makā, Jūs varēsiet ar to rīkoties, Jūs to palaidīsiet kopējā naudas plūsmā. Domās var cildināt visu naudu uz planētas, jo mēs nostiprinām garu matērijā un ļoti gribam savienoties ar savu augstāko aspektu tagad, esot ķermenī, tādēļ, ka Gars caur mums izpaužas fiziskajā pasaulē. Lai to paveiktu mums jāstāv uz Zemes un jātur rokās reāla nauda. Smalkajā plānā jau sen ir radītas milzīgas enerģijas (arī ar mūsu palīdzību), un tagad mēs tās uzņemam fiziskajā pasaulē caur sevi, caur domām, vārdiem, rīcību. Mēs nolaidām debesis uz Zemes. Un mums ir liels iemesls, lai līksmotu un svinētu! Mēs Zemieši! Planēta Zeme katram sākas ar to zemi, kas viņam ir zem kājām, ar dzimteni.

  Būšu priecīga visus redzēt jūras krastā Jūrmalā. Paņemiet sveces, labāk ja tās būs kupoliņos, lai vējš tās nenodzēš, pēc tam tos paņemsiet uz mājām. Gonga skaņas nodrošinās Ģirts Ivans. Dalība pasākumā bezmaksas.
Organizē klubs – „Atvērtā pasaule”.

Ar mīlestību un gaismu Tatjana Fomičeva!







Pateicos 11 novembra Jūrmalas pasākuma dalībniekiem.




Es pat iedomāties nevarēju, ka mēs būsim tik daudz. Ka tumšā piektdienas vakarā, tukšā jūrmalas liedagā sanāks cilvēki, atnāks veselām ģimenes, daži atbrauks no citiem Latvijas reģioniem un saudzīgi aizdegs atnestās sveces un pasakainos lukturīšus.
Kāds saka, ka mēs bijām 78, bet cits ka apmēram 100 cilvēku.
Urā! Mēs esam daudzi! Mums ir mīlošas sirdis! Mēs esam kopā!
Mūs savienoja  maģiskais 11.11.11. datums. Gonga skaņa saplūda ar jūras viļņu skaņām, sveču gaisma ar vēja pūsmu, sirds sitieni ar pasaules vienotību!
Droši vien katram ir savas noteiktas cerības saistītas ar šo datumu un sevi personīgi, bet mēs viņas savienojām vienotā uzplaukuma enerģijā tieši Latvijai, Planētai, Galaktikai… Visi mūsu nodomi un vēlējumi gūlās uz gonga skaņām un izplatījās pa līci un jūru, krastu…kosmosu. Satika saskanīgas vibrācijas citos Baltijas jūras krastos, sajaucās ar līdzīgām Zemes vibrācijām un iededza mūsu apziņas gaismu…

Katrs pa dzīvi gāja savu ceļu, ieslēdzot savu gaismu savā noteiktajā laikā… un tagad mēs to izdarījām kopā, sinhroni, vienā gonga elpas vilcienā. Bet līdzas bija ļaudis, kuri iespējams satikās pirmo reizi… taču viņi bija šeit, gatavi manifestēt savu gatavību pie vienotības un mīlestības enerģijām. Vēlēšanās darboties, vienādi domājošo pievilkšanās spēks un sirds trīsas neļāva palikt mājās un atveda uz rudenīgo novembra liedagu.
Sirsnīgs paldies, Ļaudis! Mums viss sanāca! Apsveicu!
Katrs aiznesa mājās daļiņu no kopējas enerģijas, kā arī pieslēdzās pie dzīves izmaiņu, milzīgās planetārās enerģijas. Kļuva par šo izmaiņu partneri, ļāva šīm enerģijām darboties fiziskajā līmenī.
Mēs tiešām radījām milzīgu enerģiju. Aizejot uz jūrmalu, Jūs atkal to sastapsiet un tā būs vienmēr. Viņa pamazām saplūst ar apkārtni un Zemi…un mēs to pakāpeniski aiznesam uz dažādām dzīves sfērām. Tā būs arī ar naudu.

Es nemēdzu aprakstīt enerģiju plūsmas un savus redzējumus pasākuma laikā, kā arī pēc tā. Tas ir intīmi un grandiozi, grūti izteikt ar vārdiem, vārdi paliek sekli un nespēj izteikt visu notiekošo. Vēl jo vairāk, orientējoties uz manām vīzijām Jums būs grūti ieraudzīt savas. Jūsu garīgā puse tagad vienmēr var būt ar Jums, nevis kaut kur tur, mākoņos, bet gan tieši līdzās. Mācieties to izmantot apzināti un Jums nevajadzēs enerģijas pārveidot vārdos. Un tā ir katram pieejama realitāte. Es novēlu Jums katru mirkli izjust dievišķo un fizisko, debesis ir atnākušas uz Zemi, sagaidiet tās, tieši tagad savā dzīvē un izpaudiet to pasaulē.
Kad es rīkoju pasākumus vai rituālus, es parasti atrodos dažādās vietās, runāju vienkāršā valodā… un sadarbojos ar enerģijām….tādēļ man ir grūti iegaumēt visus dalībniekus, vai ar katru pārrunāt kaut dažus vārdus, jo arī es vēl tikai mācos. Taču es jūtu katra cilvēka enerģijas, neatkārtojamās katra dalībnieka enerģijas.. reizēm arī garāmgājēju, bet sejas es pēc tam vēroju fotogrāfijās. Patiesībā man viss ērtāk ir klusēt un būt enerģijās, bet es zinu, Jūs gaidāt vārdus. Un mēs tuvojamies telepātijai…Urā!
Es to visu uzrakstīju, lai izskaidrotu manu, it kā atsvešinātību pasākuma laikā, atceros ka nāca klāt cilvēki, vēlējās iepazīties un parunāties, taču es nebiju gatava. Es ceru uz sapratni. Un tā nav aizlidošana, bet gan paplašināšanās.
Paldies, ka Jūs esat, ka mēs satikāmies un saskārāmies ar dzīvēm un sirdīm!
Mēs darbojamies kopējā Mīlestības telpā!
Apskauju visus un katru ar Dvēseles spārniem!

Tatjana Fomičeva.

            

Комментариев нет :