пятница, 25 марта 2011 г.

Enerģētiskais darbs


  Brauciens Rīga – Liepāja – Bernāti ir noticis.       

 Saulaina diena, pilns autobuss, daudz jaunu seju, kopīga prieka noskaņa un piedzīvojums. Ceru, ka šī diena katrā no mums ir atstājusi labsajūtas un apmierinātības sajūtu. Kopā nodzīvotās dienas enerģijas paliks atmiņā uz visiem laikiem, atļaujot katram sajust savu ieguldījumu planētas globālajās pārmaiņās.
 Apmēram 70 cilvēku šajā saulainajā dienā (laika apstākļi vienmēr mūs sveic un palīdz ) devās dāvināt savu mīlestību dzimtajai zemei uz Latvijas galējo rietumu punktu. Es paklanos un pateicos katrai liesmojošai sirdij!
  Katrs mūsu brauciens ir neatkārtojams un unikāls. Tādu to dara cilvēki. Katrs cilvēks rezonē ar to vai citu vietu. Katra vieta gaida savu cilvēku. Paldies, dārgie draugi, ka Jūs atsaucāties uz aicinājumu un braucāt. Un es ceru, ka Jūs izdzirdējāt eņģeļu aplausus, sajutāt prieku un Zemes gudrību. Eņģeļi jau iepriekš visu zina. Un Zeme, uz kuras mēs satikāmies ir brīnišķīga! Es arī ceru, ka mūsu vēlā atgriešanās ( mēs atgriezāmies Rīgā divas stundas vēlāk, kā bija iecerēts) nepārvilks strīpu pozitīvajām sajūtām no auglīgās un piesātinātās dienas. Es ļoti gribu satikt, katru no Jums mūsu nākošajos braucienos, un atkal apvienot radošuma un pateicības  enerģijas kopējā aplī. Būšu Jums ļoti pateicīga, ja Jūs dalīsities ar mani savos vērojumos, iespaidos, aizrādījumos un dosiet padomus. Rakstiet man jebkurā valodā  tfomiceva@gmail.com. Maināmies ar fotogrāfijām… . Manas fotogrāfijas var apskatīties manā mājas lapā - http://www.tatjanafomiceva.lv/,  sadaļā Foto, vai draugu mājas lapās Jeļena Lukjanova  http://lukjanova.com  un Iveta Krebsa http://5dimensija.ucoz.ru .
  Kā iepriekšējos braucienos, arī šajā mēs izvietojām divus kristālus: vienu zemē, otru ūdenī. Tas bija ceļojuma galvenais mērķis un programma. Un mēs to brīnišķīgi izpildījām. Visus apsveicu! Visas pārējās tās dienas aktivizācijas arī bija ļoti svarīgas un vajadzīgas – viņas pastiprināja galveno rituālu un katru no mums. Kristāli, piepildīti ar mūsu mīlestību pārraida zemei informāciju par katru no mums, piesaista jaunās apziņas enerģijas zemes līmenī, nostiprina Mīlestības koncentrāciju visos laikos, priekš visas Planētas caur Latviju un katru no mums. Zeme dzird katra cilvēka sirds pukstus, pazīst katru un uz katru soli atbild ar mūžīgu: „MĪLU”. Ieklausieties, ieskatieties, sajūtiet!
  Pats labākais veselības uzlabošanas veids ir atbrīvoties no vientulības, atvadīties no neveiksmēm – ir jāsāk sadarboties ar Zemes enerģijām, piepildīt sevi ar tās dzīvības spēku, pieņemt viņas mīlestību, dāvāt tai savu mīlestību un pateicību. Zeme mīl katru, jo savādāk mēs šeit neatrastos. Šī varenā Zemes mīlestība ir sasaukusi mūs vienkopus, mēs kopā palielinām mīlestības apziņu, veidojam pozitīvas enerģijas koncentrāciju un radam nevainojamu realitāti bez ierobežojumiem un bailēm. Un katrs tāds brauciens dod mums iespēju izpaust nākotni jau tagad, nostiprināt beznosacījuma mīlestības enerģijas mūžīgajā tagad. Braucienos mēs varam satikt personīgās enerģijas, atstātās uz Zemes, lai satiktu paši sevi, piepildītos ar atstāto potenciālu, paņemot tikai vērtīgo pieredzi un gudrību, izmantot potenciāla enerģiju, lai radītu pilnīgi jaunu nākotni, kura patiesībā jau eksistē. Mēs tikai atļaujam šai nākotnei izpausties mūsu kopējā realitātē.

 Un atkal bērni nolika kristālus. Tajā ir simboliska jēga. Zemē kristālu ielika Katjuša, laikam viņa arī ir mīlestības glabātāja Latvijas zemei. Bet  Latvijas ūdens mīlestības glabātājs ir Ernests. Braucienā uz Ainažiem viņš tika iesvētīts tieši savā dzimšanas dienā sadarbojoties ar ūdens enerģijām.
Simbolisks izrādījās arī brauciena datums 17.04.2011= 8-4-8 vai 4-4-4-4-4. Četrinieks ir Zemes skaitlis, atkārtojas piecas reizes. Bet piecinieks ir Mīlestības skaitlis. Noliekot tādu datumu es uzreiz neiedomājos to saskaitīt. Bet saskaitot, apkampos ar Eņģeļiem.
Simboliski bija arī tas, ka mūsu braucienā piedalījās cilvēks no Izraēlas, jogas pasniedzējs IT tehnoloģiju speciālists. Nezinot latviešu un krievu valodas, viņam tiešām bija jāsaprot ar sirdi un tas viņam izdevās. Paldies visiem, kas mēģināja viņam tulkot uz angļu valodu vai ivritā.  Un Gabriels mūs saprata! Paldies, Gabriel par Tavu mīlošo sirdi un šo enerģiju kuru ieaudi mūsu rituālā. Mums blakus aplī Tavā tēlā stāvēja Izraēla, islāma un kristietības dzimtene, varenas vēstures dzimtene, gudrības un pieredzes… un milzīga Tavu eņģeļu svīta. Mēs paklanāmies Izraēlas zemei, cilvēkiem, kas to apdzīvo un dvēselēm, kuras veic tur savu kalpošanu.

Negaidītā veidā mūsu dienā ienāca Labirints. Paldies Ingai, Marinai no Liepājas, ka parādīja mums to. Mēs visi aizrāvušies to izgājām. Laika bija maz, tādēļ izgājām skriešus. Izrādās, ka šis labirints eksistē jau desmit gadus. Milzīgs paldies tā radītājiem!
Papē mēs nesatikām savvaļas zirgus, laikam viņi ir aizņemti ar pilnīgi pavasarīgiem darbiem un negribēja rādīties tādam lielam autobusam. Toties Jūras krastā katrs varēja atcerēties savu vācēja instinktu, tieši tas palīdzēja senajiem cilvēkiem izdzīvot, tieši viņš aicina mūsdienu cilvēku paklanīties Zemei atkal un atkal. Pludmalē visi aizrautīgi vāca akmentiņus, lika kabatās, maisiņos, veda mājās. Nebeidzami aizrautīga nodarbošanās! Tik jaukas ir Zemes dāvanas!
Daži no ieplānotajiem pasākumiem nenotika, acīmredzot man vajadzēja aktīvāk visus mudināt, lai visu paspētu, vai arī nolikt īsāku programmu. Tik ļoti negribējās pēc rituāla atslābušos ļaudis dzenāt. Vēl grūtāk ir sasaukt izklīdušos. Bet es mācos, Jūs esat mani skolotāji un es esmu Jums pateicīga.
Visi mūsu rituāli izdevās. URĀ! Lielie Laukakmeņi ieslēdzas un zina savus uzdevumus. Zeme aktivizēs avotu un tas atkal priecēs ar ūdens pārpilnību. Kristāli savienojās vienotā starā viens ar otru un ar kristāliem ieliktiem citos braucienos un citās zemēs, ar aktivizētiem laukakmeņiem un visiem planētas kvarciem.
Paldies Ilgvaram un Mihailam, viņi sasmērēja rētas uz senu ievu koku stumbriem, kuras aug pie avota. Ziemas sals atstāja plašas brūces uz koku stumbriem. Šīs rētas tika rūpīgi aizsmērētas ar īpašu ziedi koku brūcēm. Ceru, ka ievām viss būs kārtībā un viņas vēl ilgi priecēs cilvēkus ar aromātiskajiem ziediem.
Mani ļoti iepriecināja aplausu ceremonija pie skumjā akmens giganta – Zīmes akmens. Viņš atkal sevi sajuta uz  Dzīves skatuves. Mēs draudzīgi aplaudējām vienotā sirsnīgā aizrautībā. Atcerieties to, un atbalstiet šo akmeni atmiņās.

Paldies visiem dalībniekiem! Pateicos katram par sadarbību! Paldies tiem, kas atbalstīja mūs no attāluma, bija kopā ar mums sirdī un domās. Paldies maniem palīgiem: Irenei, Ilgvaram, Jurijam, Elitai.
Ar Mīlestību un Gaismu Tatjana Fomičeva un klubs „Atvērtā pasaule”.

Aicinu braucienā 17. 04. 2011.


JŪS, MĪLESTĪBĀ ESOŠIE!
APVIENOJIET SAVUS SPĒKUS PASAULĒ!
VEIDOJIET MLZĪGU MĪLESTĪBAS TEMPLI UZ ZEMES,
KUR KATRS MĪL SAVU STŪRĪTI MĪĻO!


Katrs cilvēks agri vai vēlu nonāk pie atziņas, ka Zeme (kā planēta) – ir dzīvs, jūtīgs organisms, kuram piemīt daudz dimensionāla apziņa. Un savas garīgās izaugsmes ceļā jūt nepieciešamību kontaktēties un sadarboties ar Zemes apziņu. Atmodusies šūnu atmiņa burtiski vedina Cilvēku uz partnerību un sadarbību ar planētu nenogurstoši atgādinot un atkārtojot, ka Cilvēks ir – kosmosa būtne. Mēs katrs, kādreiz, priekš sevis izvēlējāmies būt šeit uz zemes, pārmaiņu laikmetā. Mēs paši izplānojām savu Zemes piedzīvojumu. Un mēs paši izvēlējāmies tieši Latviju. Kādā augstākā līmenī, mēs visi sarunājām sadarboties ar Zemi caur Latviju. Fiziskajā līmenī mēs visi esam zemes iedzīvotāji, bet garīgajā līmenī zemieši. Zemes un Cilvēces garīgajai izaugsmei, partnerība ar Zemi ir izteikta nepieciešamība. Un šī sadarbība plešas daudz tālāk par Saules sistēmas robežām. Cilvēks var būt vesels un laimīgs tikai uz veselas un laimīgas planēta. Bet planēta sākas no šīs zemes, kura ir zem mūsu kājām.
Sensenos laikos, ļaudis, lai izdzīvotu uz zemes, ar to sadarbojās. Viņi zināja Mātes – Zemes un Tēva – Debess enerģijas. Viņi cienīja Ziemeļu, Dienvidus, Austrumu un Rietumu enerģijas. Viņi sadarbojās ar stihiju un citām enerģijām. Viņi veicas rituālus un cermonijas, svinēja Zemes svētkus (saulgriežus u.c. ). Cilvēks apzinājās sevi, kā daļu no radītāja nodoma un aktīvi sadarbojās ar Visumu.
No senā cilvēka mantojumā, mums (tie varētu būt arī mēs - mūsu dvēseles)  palikuši „spilgti punkti”, aktivizētas spēka vietas, seno rituālu un cermoniju vietas. Šīs vietas vēl aizvien ir aktīvas. Taču planētas enerģijas mainās un pārkārtojās. Daudzo spēka vietu enerģijas nobīdās. Jaunās enerģijas nāk uz Zemes, tās nes jaunas vēl nebijušas iespējas. Šīs jaunās enerģijas vajag „ieenkurot”, bet vecās aktivizēt jaunās vietās. Acīmredzami, ka mūsu planētas enerģētiskais stāvoklis ir nestabils. Zeme pati norāda vietas kur nepieciešams atharmonizēt enerģijas. Jo cilvēku enerģijas, kuri apdzīvo vienu vai otru teritoriju, jāsinhronizē ar zemes, kura ir tiem zem kājām, enerģijām.

Tādēļ mēs dodamies jaunā braucienā.
RĪGA – SALDUS – SKRUNDA – LIEPĀJA – BERNĀTI – PAPE

Brauciens uz Bernātiem – Papi, pieder pie braucienu tīkla kuros mēs izliekam „kauliņus” mūsu jauno potenciālu un enerģiju sadarbībai ar Zemi. Šis ir trešais šīs sērijas brauciens pēc Kolkas un Ainažiem. Pārējie mūsu pasākumi bija patstāvīgi, kaut arī izrietēja viens no otra, saglabājot noteiktu pēctecību. Mēs turpināsim šīs divas paralēlās braucienu un rituālu līnijas un pienāks brīdis, kad šīs paralēlās līnijas noslēgsies divos brīnišķīgos apļos, kuri savienosies viens ar otru. Mūsu apļiem pievienosies citi, kaut kur izveidoti, tādiem pat cilvēkiem kā mēs, un no šī zīmējuma izveidosies „Dzīvības zieds”, savienojot ar Vienoto Visuma Tīklu visas sirdis un Planētu.

Šis brauciens būs tālāks par visiem iepriekšējiem. Mēs brauksim uz mūsu dzimtenes pašu tālāko rietumu punktu. Maršruts garš: Rīga – Saldus – Skrunda- Liepāja – Bernāti – Pape. Mēs turpinām izteikt savu Mīlestību, pateicību Zemei un Latvijai. Turpinām, Vienotības enerģijās aktivizēt punktus uz Latvijas zemes, apvienot Debesis un Zemi, atvērt enerģētiskās strūklakas. Turpinām piepildīties ar kristāliskās Gaismas enerģijām un transformēt tās uz visu Planētu. Mēs esam! Mēs sadarbojamies ar Zemes apziņu! Mēs dzīvojam apzināti un pateicīgi… . Braucienā ievietosim divus kristālus, piepildītus ar mūsu mīlestību un pateicību.

Aicinu sagaidīt pavasari Latvijas rietumu tālākajā nostūrī, savienoties ar jūras svaigo vēju, sajust dabas plaukstošo enerģiju, savienotie sirdīs ar brīviem dzīvniekiem… .
Mēs radīsim meditāciju un rituālu ūdenim un sauszemei, augu valstībai un dzīvnieku valstībai, savai personīgai veselībai un apkārtējās telpas veselībai. Sadarbosimies ar stihiju un virzienu enerģijām, apzināti elposim ar prānu, atjaunosim savas šūnas. Mēs, sev izveidosim ideālo kristālisko šūnu un piepildīsim to ar prānu. Saskaņosim to ar ideālu Zemes, Ūdens un Gara kvarca kristālu. Turpināsim sadarbību ar ēdienu – saklāsi svētku galdu. Praktizēsim dievišķo, ēdiena uzņemšanu, kā baudījumu dvēselei un ķermenim, piesātinātu ar gaismas, veselības un mīlestības enerģijām.
Šajā braucienā es piedāvāju ņemt līdz kristālus (kam tie ir un, kas to vēlas), pērles, koraļus, dzintaru, perlamutru vai gliemežvākus – mēs tos attīrīsim un uzlādēsim ar plaukstošā pavasara un jaunā potenciāla enerģijām.
Apmeklēsim dažas interesantas vietas, sajutīsim to enerģijas, izteiksim savu mīlestību un pateicību, gūsim jaunus iespaidus, atvedīsim fotogrāfijas atmiņai.
Brauciens ieplānots veselu dienu.
Izbraukšana no Rīgas 9:00. Atgriežamies Rīgā apmēram 20:00. Kopā ar mums var braukt jebkurš cilvēks, gatavs pavadīt dienu pozitīvā kompānijā. Apģērbieties atbilstoši laikam, ņemot vērā to, ka pie jūras var būt vēsāks nekā Rīgā. Līdzi ņemiet labu garastāvokli, draugus un mīļotos.
Aicinām piebiedroties dažādas skolas un izdaiļot mūsu pasākumu ar savām praksēm un kalpošanu. Mūsu lokā vienmēr ir vieta labiem darbiem.
Līdz ņemiet ēdienu un dzeramo visai dienai.
Šis brauciens būs dārgāks, jo braucamais ceļa gabals ir ievērojami garāks par iepriekšējiem un benzīns kļuvis dārgāks. Tādēļ brauciens maksās Ls 13 vienam cilvēkam. Noteikti līdz 11 aprīlim jāiemaksā priekšapmaksa -  Ls 5. Autobusā ir 45 sēdvietas, pierakstieties laicīgi.
Priekšapmaksu un pierakstu var veikt veikalā „BIO produkti” pie Irēnes Ozeres (tālr. 28471285) adresē: Rūjienas iela 7, ieeja no Pērnavas ielas pretī 5 trolejbusa galapunktam „stadions Daugava”.
 Ar Gaismu un Mīlestību Tatjana Fomičeva un klubs „Atvertā pasaule”.

Irene Ozere ( mob. 28471285.)   


Maršruts 17. 04. 2011. gaida! 

RĪGA – BERNĀTI - PAPE

Kā vienmēr pirms ar cilvēkiem autobusā doties braucienā, es pati kopā ar draugiem izbraucām maršrutu.
Informācija par punktu pie Liepājas man atnāca sen, kopā ar informāciju par Kolku un Ainažiem.  Tad man nebija pat mazākā priekšstata par to, kā šo vietu sauc un, kas tur atrodas, es vienkārši zināju, ka trešais brauciens būs uz dienvid-rietumiem punktā uz kartes, kas manā galvā izgaismojās neparasti dzelteni – rozā gaismā.  Tieši tādā veidā es zinu visus punktus Latvijas kartē, taču fokusējos un gaidu tikšanos ar tuvāko pēc laika, t.i. risinu uzdevumus secīgi kādā kārtībā tie pie manis nonāk. Jūtu konkrētas vietas aicinājumu un gatavoju braucienu. Brīnumainā veidā pie manis nonāk informācija un vajadzīgie cilvēki. Tādos brīžos es pārliecinos par Nodoma grandiozo paredzējumu, viss jau iepriekš ir ieplānots savādāk nemaz nevar būt.
Pēc negaidītā pārsteiguma ar akmeni Ainažos, tā saistību ar akmeni Kolkā, es vienkārši sajutu, ka pavediens stiepjas tālāk. Internets man palīdzēja par to pārliecināties. Un tiešām, Bernātos stāv akmens „Zaļais stars” – Latvijas rietumu galējais punkts. Tā sanāk, ka katrs akmens norāda uz nākošo.
Lūk Bernāti…punkts, ārēji un pēc arhitektoniskā nodoma ļoti atšķirīgs no iepriekšējiem, taču skaistuma ziņā neatpaliek. Priekš manis pagaidām nav izskaidrojuma dzelteni – rozā gaismai. Tādu krāsu es neieraudzīju. Taču pats punkts mani pārsteidza ar enerģijām !!!! Tās vienkārši bija visur, priecīgi sveicināja un stāstīja, ka ļoti gaida. Zemei, Planētai, Latvijai ir vajadzīga mūsu mīlestība!!! Ļoti, ļoti vajadzīga!!! Braucienā mēs vēl satiksim akmeņus, kuri gaida, kad cilvēks tos ieslēgs. URĀ !!! Mums ir daudz, daudz darba !!! Bet tālāk es piedāvāju paskatīties fotogrāfijas.
Līdz braucienam sniegs būs nokusis, paliks siltāks. Tā izskatās, ka līdz astoņiem nepaspēsim atgriezties Rīgā, maršruts ir garš, taču interesants un piesātināts. Jābūt gataviem, ka varam atgriezties ap desmitiem.

Draugi, pievienojaties !!!

Ar Mīlestību un Gaismu Tatjana Fomičeva.







Комментариев нет :