четверг, 2 июня 2011 г.

Enerģētiskais darbs


https://picasaweb.google.com/110080228878862849090/172011


AICINU BRAUCIENĀ 2011.gada 19.junijā06. Rīga – Kuldīga – Jūrkalne – Rīga.

 19.06 Rīga – Kuldīga – Jūrkalne - Rīga.  

  Turpinās ezoterisko braucienu sērija, kura iesākās pagājušā gada augustā ar braucienu uz Kolku. 19.06. – ir vasaras saulgriežu tuvākā svētdiena. Bet nākošās lielās brīvdienas Līgo svētkos atļaus izbaudīt mūsu kopīgi radītās   enerģijas.
Un atkal braucienā ievietosim divus Mīlestības kristālus Zemei un Ūdenim. Mūsu brauciena galamērķim vajadzēja būt Kuldīgai, taču paskatoties kartē es nolēmu, ka ir vērts aizbraukt līdz Jūrkalnei. Būt gandrīz blakus un neaizbraukt uz jūru… . Cik jauki, izplest rokas pretī jūras vējam stāvot uz augstā krasta, un pilnā balsī saukt Baltijai – MĪLU! ŪDENS – paliec savās robežās! ZEME – stāvi savās robežās! Mēs vadam enerģijas!... Jūrkalnē mēs pastaigāsimies, atpūtīsimies no ceļa, pameditēsim… Iespējams, kāds šeit būs pirmo reizi.

Arī kā citos braucienos mēs turpināsim sadarboties ar ūdens un zemes enerģijām. Mēs izzinām savu Dzimteni, izteiksim tai pateicību un mīlestību, apmainīsimies enerģijām, izdziedināsim. Katrs Dzimtenes stūrītis ir pelnījis mīlestību un atzinību, bet Latvija ir brīnišķīgs stūrītis uz planētas Zeme, kur mums ir sanācis būt, dzīvot, mīlēt, radīt. Mēs sevi sajūtam kā zemes iedzīvotājus, mūsu mājas – Zeme!
Vasaras dienas atļaus veikt vairāk rituālus, meditācijas, gūt vairāk iespaidus. Mēs viesosimies Jaunmoku pilī, brauksim pa Kurzemes Šveici. Mūsu ceļā būs senas pilsētas Kandava, Sabile, Kuldīga, Rende, seni tilti un pilsētiņas, Abavas rumba un Ventas rumba… Mēs izdzīvojam daļu Latvijas vēstures, izteiksim pateicību aizgājušo laikmetu cilvēkiem, izdziedināsim viņu pieredzi, izbaudīsim dzimtās zemes enerģiju daudzveidību. Kopīgi izdzīvosim piesātinātu dienu, kā vēsturisku piedzīvojumu, kas atdzīvina un izdziedina mūsu šūnu atmiņu. Turpināsim praktizēt Dievišķo ēšanas rituālu. Lai uzzinātu vairāk par braucieniem, kuri jau ir notikuši iesaku apmeklēt manu mājas lapu -    http://tfomiceva.blogspot.com/
Izbraucam 19.06. no rīta plkst. 8.00. Tikšanās pie bijušās pasta ēkas Dzelzceļa stacijā (tagad tur ir būvbedre). Līdzi ņemt draugus, mīļotos, ēdienu un dzeramo visai dienai. Apģērbties atbilstoši laika apstākļiem (pie jūras var būt vēsāks). Neaizmirstat labu garastāvokli!       
Autobusā ir tikai 45 vietas. Lūdzu veiciet priekšapmaksu Ls 5 līdz 13.06. Pierakstu veic Irēne tālr 28471285. Visa brauciena cena Ls 13 no cilvēka. Rīgā atgriežamies apmēram ap plkst. 22.00. Rezervējiet vietas savlaicīgi.

Uz tikšanos autobusā!

Ar Mīlestību un Gaismu Tatjana Fomičeva un klubs „Atvērtā pasaule” 




Maršruts Rīga – Jūrkalne gaida 2011. gadā 19.juniā.  

Katru braucienu, sākumā  es gatavoju kopā ar eņģeļiem. Tieši viņi nosaka virzienu un galveno punktu maršrutā, kurš visaktīvāk pieprasa enerģiju. Apkārt šim punktam parasti ir kaut kāda zona, ietekmes rādiuss. Šajā zonā tiek ielikti kristāli. Tad, es braucu tur pati un testēju apkārtnes enerģijas. Un virzienam, kuru norādījuši eņģeļi, klāt pievienojas dažas vietas, kuras atrodas centrālā punkta ietekmes rādiusā. Tad maršruts sakārtojas enerģētiski pabeigtā un harmoniskā bildē. Paziņojot par maršrutu 19.06., agrāk pirms pati to izbraucu, biju iekļāvusi tajā esošo muižu un piļu apmeklējumu. Taču uz vietas kļuva skaidrs, ka priekš mums ir sagatavotas citas, enerģētiski pārsteidzošas vietas. Es nebeidzami varu sajūsmināties par gara delikāto vadību un brīnumiem. Un milzīgs paldies maniem palīgiem.

Ielūgumā minētās pilis, brauciena laikā mēs aplūkosim no autobusa… . Šogad, to apmeklēšana ir kļuvusi par maksas pakalpojumu. Brauciena galvenais mērķis ir pilnīgi ezoterisks, tādēļ, savu laiku, lai veiktu parastu ekskursiju un apskatītu vēsturisko– arhitektūru mēs netērēsim. Ēdoles un  Jaunmoku pilis noteikti ir pelnījušas atsevišķu uzmanību, taču, ne šoreiz. Mūsu brauciens nav ekskursijas mērķis. Mūsu braucienā, piļu vietā nokļuva brīnišķīgs labirints un mistiskas piramīdas. Ceru, ka ar tādu nomaiņu nevienam nelikšu vilties.
Un tā, mūsu braucienā: divi tilti, divas rumbas, divas pilis, kuras vērosim no autobusa (noteikti aizsūtīsim tām savu mīlestību, ilgstošam uzplaukumam), divas pilsētiņas, labirints un piramīdas.
Laipni aicināti maršrutā! Es plānoju, ka diena 19.06. izskatīsies apmēram tā:

                                       8.00 – izbraucam no Rīgas.  
  1. Labirints. Rituāls labirintā veltīts Latvijai, Zemei un katram personīgi. Šeit mēs atstāsim akmentiņus ar vēlējumiem. Šeit mēs reāli ieslēdzam transformācijas procesu.
  2. Kandava. Sena pilsēta ar bagātu pagātni. Noturēsim rituālu pilsētiņas senajā cietoksnī. Pagātnes pieredzi transformēsim nākotnes potenciālā. Izdziedinām vēsturi un izdziedinām sevi. Dodam svētību avotam. Apmeklējam seno tiltu. Atļaujam ūdenim attīrīt mūsu laukus…
  3. Piramīdas. Mistiska vieta. Granīta kristāliskā enerģija, noteiktā veidā salikta. Akmens laivas. apļi līdzsvaram un harmonijai ar laiku un telpu. Rituāls Mūžīgai harmonijai.
  4. Sabile. Apmeklēsim leļļu pagalmu, sajutīsim leļļu dzīves enerģiju. Šeit katram parādīsies neparastas fotogrāfijas. Atdzīvināsim senās pilsētiņas enerģijas, virzīsim tās aktīvajā nākotnē, izveidosim pievilkšanās un attīstības enerģijas.
  5. Abavas rumba. Šeit, blakus ūdenim starp ozoliem noturēsim ēdiena uzņemšanas rituālu. Parunāsim ar augu valstību un ātro ūdeni. Sakārtosim ideālas attiecības ar dabu. Atpūtīsimies.
  6. Kuldīga. Ventas rumba. Rituāls veltīts visām Latvijas un Planētas upēm. Kristāla nolikšana. Uz tilta izskalojam savus smalkos laukus.
  7. Jūrkalne. Augstais krasts, ūdens plašums…jūra, vējš, smiltis, akmentiņi… .Šeit mēs noturēsim meditāciju, virzītu uz personīgo atjaunošanos un atveseļošanos visos līmeņos. Uzlādēsimies ar stihijas enerģijām, piepildīsimies ar spēku un dabas mīlestību. Elpojam ar prānu un atveram personīgo gaismu. Pateicamies Mātei – Zemei un viens otram. Ēdam. Lasām suvenīrus, Zemes un Ūdens dāvanas.   
  Gribu atzīmēt, ka šī maršruta enerģijas, atšķirībā no iepriekšējo braucienu enerģijām ir konkrētas un koncentrētas, lielā mērā virzītas uz personīgo transformāciju un katra atjaunošanos. Man grūti paskaidrot, kādēļ tieši tas tā ir. Iespējams, Zeme aktīvi pieprasa jaunu, pamodušos cilvēku. Iespējams, ka uz to mudina saulgriežu un aptumsumu enerģijas. Mēs vienkārši nevaram palikt iepriekšējie, aktīvi mainīgajās apkārtējās telpas un Zemes enerģijās. Mēs veidojam garīgās enerģijas koncentrāciju uz planētas, atļaujot Garam izpausties visos cilvēka dzīves līmeņos. Šajā maršrutā jūtama, iepriekšējos braucienos Bernātos (pie Liepājas) un Kolkā ielikto kristālu ietekme, kuri no labās un kreisās puses pastiprina stara Rīga – Jūrkalne virzienu.


Zeme gaida mūsu mīlestības kristālus, kuri, jau ir sagatavoti braucienam un gaida tikšanos.
Cilvēks - sociāla būtne, ir laiks kopā apvienot savas enerģijas un dāvināt, dāvināt, dāvināt… . Pats vienkāršākais paņēmiens kā atbrīvoties no vientulības  - sākt dāvināt. Un vienkāršākais ir iemācīties dāvināt mīlestību zemei, dzimtenei. Pats vienkāršākais izdziedināšanās veids  - sākt dāvināt mīlestību zemei, dzimtenei. Aicinu šajā braucienā iegūt savu integritāti vienotībā ar Planētu, Latviju. Planēta sākas ar zemi, kas ir zem kājām.

Ar Mīlestību un Gaismu Tatjana Fomičeva un klubs „Atvērtā pasaule”.
Uz tikšanos autobusā 19.06.2011.

Комментариев нет :