воскресенье, 9 января 2011 г.

Enerģētiskais darbs



Enerģētiskais darbs  Koknese 2011 gadā.13 februari.



  Vēl viens brauciens ir noticis. Tas bija neparasts: ziema, sals, senā Daugava, elektrība…  . Pirmo reizi autobusā palika brīvas vietas, kā reiz priekš ziemas jakām. Lai gan aiz autobusa brauca vēl divas mašīnas. Autobusā strādāja mikrofons, tas deva iespēju izskaidrot dažas lietas, noturēt enerģētisko praksi neapstājoties un nekāpjot ārā no autobusa. Katra vieta gaida savu cilvēku, un tās trīsdesmit deviņas liesmojošās sirdis, kuras ziemas salā mīnus septiņpadsmit grādos apvienojās kopējā mērķī, bija tieši tie gaidītie cilvēki katrai mūsu maršruta vietai, paši vajadzīgākie katram punktam uz Latvijas zemes, kurus Eņģeļi atveda uz šo tikšanos.
            Pēc atkušņa un lietiem bija grūti iedomāties TĀDU ziemas skaistumu. Kad es plānoju braucienu, redzēju tieši tādu laiku. Visums ir vēstošs. Paldies, Eņģeļi !!!
            Kā vienmēr enerģijas mūs gaidīja. Pirmā pietura bija Ķegumā, blakus HES. Klusums, kristālisks dabas varenums, aizsalusi upe, aizmiguši koki, neskarts pūkains sniegs un…smalka elektrības zvanīšana deniņos. Visumu caururba trīsdimensiju elektriskā tīkla iedarbība un blakus kautrīgi spīdēja brīnišķīgs nākotnes iedarbības tīkliņš….  Šeit mēs sākām savu kontaktu ar elektrību, tā mums it kā teica: „Ā  es Jūs zinu un gaidu! Jūs esat tie ar ko es sadarbošos, tie, kas uzturēs manu jauno enerģētisko tīklu, nodos cilvēku pasaulei manas jaunās iespējas un noturēs līdzsvaru, tie, kas transformēs mani jaunās kvalitātes iespējās un pirmie apgūs jauno sadarbību”. Un pienāks brīdis, kad katrs dalībnieks apjautīs Radītāja nodomu un spēs pārvaldīt iegūto potenciālu.
            Bet pagaidām mēs mācamies, Dievišķās gaismas vadīti…. .Enerģijas sevi izpauda grupas fotogrāfijā. Elektrības enerģijas nofotografējās kopā ar mums, nostājušās blakus profesionālam elektriķim, cilvēkam, kurš strādā ar elektrību katru dienu. Un tas ir atskaites punkts mūsu ceļā… Viestur, Tu esi jaunās elektrības izvēlēts. Uz planētas viss ir izplānots sen un grandiozi.
            Līdz Pļaviņu HES mēs braucām pa otru krastu. Krastu enerģijas atšķiras. Elektrība kalpoja kopā ar mums…mēs radījām Mīlestību. Daugava – varenā ūdens artērija, ar kādreiz augstajiem, stāvajiem krastiem. Upe – dodoša dzīvību. Gar tās krastiem daudz senu apmetņu, kur uz visiem laikiem ierakstītas nebeidzamu kauju, cīņas par izdzīvošanu, dzīvības alkas, laimes, mīlestības enerģijas. Visa civilizācijas attīstības pirmssākumu varenā pieredze.
            HES Staciju būves pacēla Daugavā ūdens līmeni pa 40 metriem, daļa vēstures tagad sarunājas ar ūdeni.
            Daugavas gars ir milzīgs un gudrs, viņš iet cauri katra, šeit iemiesotā sirdij. Tas iekļauj sevī tēvišķi aizsargājošo, karavīra enerģiju, un maigo, glāstošo sievietes-mātes- Dievietes enerģiju. Bet debesīs, visu šo dienu vienlaicīgi spīdēja Mēness un Saule…, savijot savu gaismu elektriskā Mīlestības mijiedarbībā. Visu dienu mūs pavadīja Dabas neparastais delikātums, izsmalcinātība, un graciozitāte.
            Ar Pļaviņu HES garu mēs strādājām no autobusa. Mikrofons mums palīdzēja to izdarīt sinhroni. Izdevās sakontaktēties ar vareno ūdens straumes spēku un koncentrēto elektrisko lauku. Neparasts SPĒKS!....Un viņš mūs klausās, sadarbojas, atbild.
            Koknesē dabas tīrība bija neparasta! Pilsdrupas Kristāliskas Gaismas Apmirdzētas glabāja sevī aizgājušu varenumu un mierīgu gudrību. Tikšanās ar Pili notika! Kāds no mums šeit satika pats sevi, notika atklāsmes. Visas nejaušības        kādreiz gudri izplānotas. Mēs likām soļus paši savās pēdās, kādreiz šeit priekš mums atstātās. Pils vairākkārt tika iznīcināta, pārdzīvojot gan uzplaukuma gan sāpju laikus. Šeit, laimes un ciešanu enerģijas savijas ar pieredzi un dzīvi. Kādreiz pils lepni slējās uz četrdesmit metrus augstā paugura, tagad Daugava ir pie pašas sienas.
            Aizgājušo laiku pārgalvīgā draiskulība, Māri pacēla uz pils sienām un sniedza jaunu pieredzi. Reāls enerģiju bagātināšanas piemērs. Mēs saņemam sev atstātās dāvanas.
            Visās mūsu pieturas vietās šodien bija kluss un ļoti maz cilvēku. Apkārtne sarunājās ar mums caur klusumu, iejūtīgi uzņemot mūsu prieku. Neparasti zilas debesis, Mēness un Saule……dzirkstoši pūkainais sniegs …..bezgalīgais dabas skaistums……un mūsu sajūsma graciozā Nodoma priekšā!!! Un Gaismas Ģimene savā pateicībā…  . Pilsdrupās tikai viena sieviete mums pagāja garām ar  nūjām, un nokļuva uz vienu no fotogrāfijām. Tā, viņa mums pievienojās, piedalījās. Mēs iepriecinājām senās drupas, veicām sirds meditāciju, izteicām cieņu un pateicību, uzlādējām kristālus. Svetas un Izabellas vadīti, veicām skaņas  un dejas meditāciju. Zeme dejoja un dziedāja kopā ar mums. Pēc tam, Katjuša ar savu dievišķo bērna rociņu meistarīgi iemeta kristālu ar kopīgo mīlestības programmu upē. Kristāls iekrita sniegā uz aizsalušās upes ledus, bet tam virsū uzgūla sārta roze, kuru iemeta Izabella. Pienāks laiks un ledus izkusīs, kristāls nogrims dzelmē izstāstot ūdenim, zemei un Daugavas Garam par katru no mums, par mūsu cieņu, pateicību, sadarbību un jaunradi. Jau tagad kvarca kristāls runā ar ūdens kristāliem…  . Viņu tikšanās arī bija ieplānota.
            Nākošā pietura – dendra parkā pie Skrīveriem. Daba tieši mums bija sagatavojusi baltu, pūkainu sniega paklāju. Mēness un Saule.! Brīnišķīgs skats uz Daugavas kreiso krastu.! Mēs Mīlam Tevi, Zeme, Tu esi tik skaista! Šeit mēs meditējām. Mēs izveidojām ideālu molekulu Daugavai, Pasaulei, sev. Mēs to strukturējām kā ideālu sniegpārsliņu, saskaņojām ar Radītāja Nodomu un jauno elektromagnētisko sadarbību. Lai notiek tā! Bet pēc tam, Ģirts uz neskarta sniega paklāja uzzīmēja „Dzīvības Ziedu” un vadīja meditāciju. Paldies. Ģirt! Šī meditācija, ar zelta gaismas zīmogu, iegūla uz mūsu kalpošanas – svētku sniegotās lapas. Mēs izvārtījāmies sniega Dzīvības svētajā zīmējumā, apbērām ar to viens otru, apbrīnojot vizuļojošo sniegpārsliņu deju.
            Uzkalniņā mūs gaidīja sakurināta māja. Visi bija izsalkuši. Bet iešana kalnā, lielajā salā atļāva spēcīgāk izjust siltuma un ēdiena baudījumu. Mēs svētījām ēdienu, dalījām apaļas maizes un sieru viens otram, nepārtraukti cienājām viens otru baudot blakussēdētāja prieku, sildījāmies ar karstu tēju un līdzi paņemtajiem gardumiem. Mājas priekšā viesmīlīgie saimnieki bija notīrījuši sniegu un sagatavojuši ugunskura vietu. Mēs pateicamies viņiem par to! Dzīva uguns, cilvēku aplis ziemas vidū, mīlestības emocijas ar kurām katrs dāsni dalījās. Šeit rituālu vadīja Izabella: mudras, uguns un sniegs, siržu vienotība…  . Mēs esam uz Zemes! Dzīvojam un Mīlam! Sadarbojamies un Radam! Mirdzoša diena pārgāja zilā vakarā.
            Pirms iekāpšanas autobusā Māris sasauca mūs aplī – katrs izteica savus iespaidus par pavadīto dienu. Mēs stāvējām nojumē ( tieši kā piramīdā), nodevām viens otram akmenī veidotu sirsniņu un izteicām savus dienas pārdzīvojumus. Daudz siltu vārdu izskanēja. Eņģeļi priecājās ar katru un par katru. Tā apvienojas zemes un debess pateicības  enerģijas. Un neskatoties uz to, ka autobusam kaut kas sasala un viņam bija grūti izkustēties no vietas, tas brauca uz mūsu eņģeļu spārniem.
            No Rīgas HES pāri braucot, tieši ūdenī mēs iemetām otru kristālu, uzlādētu visos veiktajos rituālos. Visu mūsu kristālu enerģijas pārraida ūdenim un zemei mūsu mīlestību un pateicību, veidojot nākotnes enerģijas. Situācija izveidojās tāda, ka otru kristālu upē iemeta Māris. Droši vien tam ir savs nodoms, kā Saulei un Mēnesim šīs dienas debesīs. Nekas nenotiek nejauši…  . Rīgas HES mēs pārbraucām divas reizes, novietojot šeit piepildītās dienas enerģētisko punktu. Pieklusuši un apgaroti mēs atgriezāmies Rīgā.
            Mēs audīsim jaunās elektrības zelta tīklu no maza punktiņa smadzeņu centrā, …no Dieva Prāta, …lai top Gaisma…!
            Paldies visiem dalībniekiem! Paldies visiem, kas ieauda savus rituālus kopējā, dienas enerģiju rakstā uz mūžiem! Paldies tiem, kuri nebrauca ar mums, taču juta ar mums caur apkārtējo telpu, kas bija ar mums savās sirdīs no citām zemēm! Paldies tiem, kas nobijās sala un neaizbrauca! Paldies tiem, kas lasa šīs rindas un skata fotogrāfijas, mēs jau pieskārāmies ar enerģijām! Paldies tiem, kas plāno būt ar mums nākošajos braucienos! Paldies maniem palīgiem braucienu organizēšanā –Irenei Ozerei, Mārim Drešmanim, Juram Fomičevam, Elitai Volkolakovai. Es apkampju visus ar Dvēseles spārniem!
Ar Mīlestību un Gaismu! Tatjana Fomičeva.
Mūsu darbi vēl nav galā!!!





Sveicinātas, atsaucīgās Sirdis!

Atkal mēs pošamies ceļā 13.02.2011.

     Šis brauciens būs turpinājums 22.12.2010.g. rituālam. Decembrī rituāls notika Latvijas sirdī, tagad mēs dosimies gar galveno ūdens artēriju, gandrīz līdz Koknesei. Rīgā, Daugavā mēs iemetām kristālu, arī tagad tiks ievietots kristāls. Mēs apmeklēsim lielās elektrostaciju celtnes, kuras aizšķērso upi, izmaina tās dabīgo tecējumu un ūdens kvalitāti, taču ražo elektroenerģiju. Tās var nosaukt par mākslīgiem ūdenskritumiem, kuros var vērot ūdens vareno enerģiju. Cilvēks maina vidi atbilstoši savām vajadzībām fiziskajā plānā. Bet mēs izlīdzinām visus smalkos plānus ar fizisko. Mēs turpinām sadarbību ar Ūdeni, Zemi, Debesīm. Uguns dzīvo mūsu sirdīs, tādēļ protams būs sveces, varbūt lāpas, bet varbūt ugunskurs. Būs kristāli un īpaši, izraudzītais kristāls upei.
     Abos upes krastos noturēsim meditāciju. Mēs sajutīsim upes mīlošo enerģiju un savienosimies ar to sadarbībā. Daugavas gars ir varens, viņš iet cauri daudziem egregoriem. Bet mēs to visu apvienosim vienotā enerģijā – Vienotā Zemes un Dzimtenes.
      Mēs veiksim rituālu ar sniegu, ar katru sniegpārsliņu un ledus gabaliņu. Protams, ka tas arī ir Ūdens. Taču sniega rituāla ( ceru, ka mums pietiks sniega) virziens būs personisks – fokusēšanās caur sevi uz āru vienotībā. Sniega rituāls vērsts uz sevis izdziedināšanu, atjaunošanos u.t.t.. Mēs jutīsim sevi, kā beznosacījuma Mīlestības nevainojamas sniegpārsliņas. Visu šķidrumu savā ķermenī pārstrukturēsim ideālā programmā. Cilvēks ir ieplānots ļoti eleganti un izsmalcināti tādēļ es nebeidzu vien sajūsmināties par Radītāja Lēmumu Gudrību.
Protams, ka peldēsimies un viļāsimies sniegā, tādēļ apģērbties nepieciešams atbilstoši darbībām.
      Vēl šajā braucienā vēlos pievērst uzmanību Ēdienam, kopējam galdam. Mani Eņģeļi maigi vērsa manu uzmanību tieši uz šo. Mūsu garīgumam ar ēšanu ir ļoti cieša saikne. Tas, ko apēdam uztur un attīsta mūsu dievišķumu. Ēdiens paliek par mums, visos līmeņos. Mēs atceramies, ka esam kas vairāk nekā vienkārši fizisks ķermenis. Ēdiens darbojas visā kompleksā kurš saucās Cilvēks (fiziskajā un smalkajā).
      Izsalkums pie katra atnāk savā laikā. Pirms rituāla es atvēlu laiku, (tas var būt arī autobusā) lai kaut ko apēstu.
      Taču pēc tam mēs veiksim kopīgu mielastu. Mēs ēdīsim organizēti, nesteidzīgi ar baudu pagriezušies viens pret otru ar sejām. Ēšanas laikā kamēr cilvēka fiziskais ķermenis gremo, cilvēka smalkie lauki arī izjūt baudījumu. Mēs fokusēsimies uz kopīgu baudījumu. Es domāju, ka pēc šī rituāla katrs no mums šūnu līmenī ēdienu uzņems jau savādāk.
      Ne jau vienmēr esot dabā, mums ir sagatavots galds, taču vienmēr ir Zeme uz kuras var uzklāt galdautus. Vienmēr var izveidot „apaļo” galdu. Un tam nav nozīmes kādi cienasti stāv uz galdauta, katrs var ēst savu no mājām atvesto, var uzcienāt savu kaimiņu un uzcienāties pats. Kādreiz cilvēki – dievi uzņēma barību tieši rituāli ar pateicību. Jo viņi zināja šī procesa sakrālo nozīmi.
       Tagad mēs esam pieraduši ēst steigā, risinot problēmas, nepievēršot vērību ēdienam. Mūsu produkti ir Zemes, Ūdens, Gaismas Mīlestība. Un ja mūsdienu pārtikā ir kaut vai viena dabīga molekula, mēs to varam palielināt līdz visa produkta izmēram, bet ķīmiskos savienojumus enerģētiski izvadīt. Tad šis ēdiens kļūst par Dzīvību. Vērojot dzīvniekus, kad mēs cienājam kaķi vai suni redzam, ka paņemto cienastu tie aiznesīs maliņā un noteikti pagriezīs mums muguru. Tas ir instinkts. Diemžēl ar cilvēku arī bieži tā notiek. Iepriekšējie braucieni iezīmēja tādus momentus, kad rituāls Zemei ir kopīgs, bet vēderam – tikai personīgs.
       Vienotības Enerģijas nodziedās savu Himnu, kad mēs pārpilnības gados apvienosimies kopējā mielastā.
       Savienosim kopīgi Vienotības enerģijā visas, pašas nemanāmākās nianses un izpausmes. Un sarīkosim svētkus! Tā mēs, lai izmainītu Pasauli, radām vajadzīgo enerģiju koncentrāciju. Mēs radām prieku visās tā izpausmēs.
       Un kopīgs mielasts – ir Dievišķs rituāls!


Ar Mīlestību un Gaismu Tatjana Fomičeva. 



BRAUCIENA MARŠRUTS 13.02.2011.

Šajā braucienā mēs novietosim divus kristālus.

1.Izbraucam no Rīgas plkst. 9.00 ( pulcēšanās 8.30).
2.Ķegums.        Ķeguma HES
          Rituāls.        Ūdens Gars – darbs priekš cilvēkiem.
                    Elektrība – mūsu sadarbība.
                    Elektrostacijas Gars – līdzsvars.

3.Aizkraukle.    Pļaviņu HES.
     Elektrostacijas Gars – sadarbība.

4. Koknese.      Apmeklējam pilsdrupas. Veicam rituālu.
     Rituāls.        Daugavas Gars, Ūdens Gars, Ideāla molekula.
                         No pagātnes tagadnē un nākotnē, ideāla laika punktā –  Tagad. Mūsu pateicība.
5. Skrīveri.       Dendrārijs.
     Rituāls.        Peldēšanās sniegā. ( Izģērbties nav obligāti). Meditācija ar                kristālisko ūdeni – sniegu. Ideāla sniegpārsliņa katram.                      Jaunu           Elektromagnētisko enerģiju noteikšana sev un apkārtējai telpai, jauni dzīves nodomi.

6. Kriki.           Māja, tēja un ugunskurs.  
     Rituāls.        Kopīga maltīte. Rituāls notiks ar ērtībām. ( Mūsu maršrutā                man izdevās sarunāt māju, kurā mūs uzņems).

7. Salaspils.      Pārbraucam pāri Rīgas Hess, kur kreisajā krastā ir mūsu nākamā pietura. Pateicība Upei, Ūdenim, Elektrībai. Ideāla līdzsvara Nodoms starp viņiem.
VISIEM, PALDIES!
8. Atgriežamies Rīgā. Apm. 19.00

Kas jāņem līdz:  1. Draugus, mīļotos, eņģeļus.
                        2. Labu noskaņojumu.
                        3. Rezerves silto apģērbu (zeķes, cimdus, šalles u. t.t.).
                        4. Ēdienu un dzērienus visai dienai.

     Lūdzu savlaicīgi pierakstīties pie Irēnes Ozeres  tālr. 28471285. Autobusā ir 50 vietas. Visiem, kas brauks ar savu personīgo transportu par katru cilvēku vajadzēs samaksāt 0.50 Ls par ērtībām mājā un ugunskuru.
Tiem, kuri brauks ar savu transportu iesaku sakarus ar mums uzturēt pa tālr. 29163415 – Jura.
Ar Mīlestību un Gaismu Tatjana Fomičeva.
Uz Drīzu Tikšanos!

Комментариев нет :